Over ons

De SolarFabriek B.V. introduceert de hoogwaardige producten van Parasol Energy Limited in Nederland. De filosofie van het bedrijf is dezelfde als die van de Bengaalse fabriek: “We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de wereld voor een aantal mensen.” Zo combineert de SolarFabriek duurzame energie in Nederland met een duurzame toekomst voor mensen in Bangladesh.

Download hier de brochure van de SolarFabriek.

Grensverleggers
Parasol Energy Limited is één van de bedrijven die zijn geïnitieerd door Deltadesh. De Nederlandse eigenaar van Deltadesh, Maarten Verbruggen, doet mee aan het project ‘Grensverleggers’ van MVO Nederland. Bekijk voor meer informatie zijn blog.

Ambassadeurs
De SolarFabriek beschikt over een netwerk van ambassadeurs in Nederland. Zij vertellen het maatschappelijke verhaal van de SolarFabriek. Ook geven zij de Nederlandse consument toegang tot het advies en de producten en diensten van de SolarFabriek. Kijk voor een ambassadeur bij jou in de buurt op onze contactpagina.

Algemene Voorwaarden

Op deze pagina staan onze algemene voorwaarden, die op al onze diensten en leveringen van toepassing zijn. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Een kopie wordt u op verzoek toegezonden.
lees verder

bekijk ook eens

Algemene Voorwaarden