Onze producten

terug naar Producten

Sunbeam Zelfborende Schroef

Met het Sunbeam montage systeem heeft u werkelijk een professioneel en innovatief systeem in handen, dat op vrijwel elk aspect is geoptimaliseerd. Niet alleen werkt het gemakkelijk en snel, maar SUNBEAM heeft ook nog eens een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Download hier de installatiehandleiding

Monteren in een handomdraai
Snel
SUNBEAM bestaat in essentie uit slechts twee onderdelen: liggers en dragers. Alle bevestigingsmiddelen zijn al voorgemonteerd. Op het dak hoeft niks te worden opgemeten of gezaagd, het enige wat de installateur hoeft te doen is het systeem in elkaar te steken, de bouten vast te draaien en de zonnepanelen te bevestigen. Met SUNBEAM zijn uw installatiekosten daardoor lager dan ooit tevoren.

Flexibel
SUNBEAM is standaard geschikt voor elk merk, elk type en elke maat zonnepaneel. Met het beperkte aantal onderdelen kan elke gewenste opstelling worden gerealiseerd en kan moeiteloos rondom obstakels op het dak worden gebouwd. De benodigde ballast kan gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke windbelasting van het project.

Lichtgewicht
SUNBEAM’s innovatieve, gepatenteerde en in de windtunnel geteste ontwerp zorgt er voor dat de windkrachten goed worden verdeeld. De unieke stijve matrix-opbouw met profielen in beide richtingen zorgt er voor dat de zonnepanelen zelf niet mechanisch worden belast. Door dit alles blijft de totale dakbelasting zo laag mogelijk

In 2 minuten is alles duidelijk

Bekijk dit korte filmpje om een impressie te krijgen van de ultrasnelle manier van werken met SUNBEAM

 
Eigenschappen:
Gewicht 0.01
€ 0,07koop nu
Overige producten
25 Wp Zonnepaneel
Het kleinste standaard zonnepaneel uit onze producten range, model P36
Wattcher | White - o...
Wattcher voor thuis
De Wattcher toont op een mooie manier het s
Omniksol 1.0K-TL sta...
Alle transformatorloze omvormers van Omniksol nu bij de SolarFabriek s