Onze producten

terug naar Producten

Navetto Zelftappers 6,3 x 25 mm

SOLAR CONSTRUCT NEDERLAND VOOR STAALDAKEN

Het montagesysteem is opgebouwd uit de gepatenteerde montagebeugels, montagerails en de benodigde montagematerialen om de zonnepanelen op de montagerail te monteren. Het SCN montagesysteem voor staalplaat kan voor alle staaldaken gebruikt worden, waaronder de veel voorkomende stalen golfplaat en trapezium dakplaten.

Dakbevestiging:

De montagebeugels met rotatiemethode worden aan de staalplaat bevestigd middels speciale zelfborende schroeven. Doordat de montagebeugels niet worden bevestigd aan de dakspanten of gordingen kan men de plaats van de zonnepanelen op het dak vrijelijk bepalen. Als waterkering wordt er een EPDM afdichtingrubber gebruikt.

Bevestiging van de montagerail:

De montagerail wordt aan de montgaebeugel bevestigd middels een gepatenteerde rotatieverbinding. Hiervoor zijn geen verdere materialen of gereedschappen nodig wat de montage vereenvoudigt.

Bevestiging van de panelen:

De zonnepanelen worden vastgezet door middel van een universele paneelklem eindklemmen en de speciaal ontwikkelde railconnector. Zowel de paneelklemmen als de eindklemmen hebben een klembereik van 80mm en zijn leverbaar in het blank of zwart geanodiseerd.
Eigenschappen:
Gewicht 0.01
€ 0,58koop nu
Overige producten
25 Wp Zonnepaneel
Het kleinste standaard zonnepaneel uit onze producten range, model P36
Wattcher | White - o...
Wattcher voor thuis
De Wattcher toont op een mooie manier het s
Omniksol 1.0K-TL sta...
Alle transformatorloze omvormers van Omniksol nu bij de SolarFabriek s