Onze producten

terug naar Producten

Navetto Module eindklem 45-46 mm blank compleet

SOLAR CONSTRUCT NEDERLAND VOOR SCHUINE PANNENDAKEN

Download hier de installatie handleiding voor dit product.

Het montagesysteem is opgebouwd uit de gepatenteerde dakhaken montagerails en de benodigde montagematerialen om de zonnepanelen op de montagerail te monteren. Het SCN montagesysteem voor pannendak kan met één type dakhaak voor alle type pannendaken worden gebruikt ongeacht het type dakpan.

Dakbevestiging:

De dakhaken worden aan de panlatten bevestigd. Doordat de dakhaken niet worden bevestigd aan de daksporen of dakspanten kan men de plaats van de zonnepanelen op het dak vrijelijk bepalen. Doordat de dakhaak op diverse punten verstelbaar is kan er met één type dakhaak worden gewerkt ongeacht de dikte van de pan en panlat. Hoogte verschillen in het dak kunnen eenvoudig worden uitgevuld doormiddel van een door het verstellen van het rotatiegedeelte.

Bevestiging van de montagerail:

De montagerail wordt aan de dakhaken bevestigd middels een gepatenteerde rotatieverbinding. Hiervoor zijn geen verdere materialen of gereedschappen nodig wat de montage vereenvoudigt.

Bevestiging van de panelen:

De zonnepanelen worden vastgezet door middel van een universele paneelklem eindklemmen en de speciaal ontwikkelde railconnector. Zowel de paneelklemmen als de eindklemmen hebben een klembereik van 80mm en zijn leverbaar in het blank of zwart geanodiseerd.
Eigenschappen:
Gewicht 0.1
€ 3,80koop nu
Overige producten
25 Wp Zonnepaneel
Het kleinste standaard zonnepaneel uit onze producten range, model P36
Wattcher | White - o...
Wattcher voor thuis
De Wattcher toont op een mooie manier het s
Omniksol 1.0K-TL sta...
Alle transformatorloze omvormers van Omniksol nu bij de SolarFabriek s