De Zonnepanelen fabriek - Parasol Energy Ltd.

In het assortiment van de SolarFabriek treft u ook de producten van Parasol Energy Ltd. aan, de zonnepanelenfabriek die door de oprichter van de SolarFabriek is ontwikkeld en opgezet in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh.

De SolarFabriek heeft hiermee een uniek stukje kennis in huis als het gaat over de kwaliteit en de productie van zonnepanelen.

Parasol Energy Limited is een sociale onderneming met een gezond winstoogmerk. De SolarFabriek en Parasol Energy Limited werken samen volgens de filosofie “We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de wereld voor een aantal mensen.”

Goed werkgeverschap
Het sociale karakter van Parasol Energy Limited komt tot uiting in de arbeidsvoorwaarden:
  • De salarissen voor het personeel zijn getoetst aan lokale omstandigheden. De salarissen voorzien in dat wat een individu in Bangladesh nodig heeft voor een menswaardig bestaan
  • Alle personeelsleden krijgen elke dag een warme maaltijd bij het bedrijf, zodat tenminste één voedzame en gezonde maaltijd per dag gegarandeerd is
  • Voor alle personeelsleden en hun familieleden in de eerste graad is een zorgverzekering afgesloten
  • Het personeel geniet een spaarfaciliteit voor hun oude dag. Het bedrijf vult deze spaarfaciliteit aan
 
Ruime ervaring
Als één van de eerste toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige zonnepanelen in Bangladesh, beschikt Parasol Energy Limited over een ruime ervaring. Het managementteam bestaat uit Nederlandse en Bengaalse professionals. Zij passen Europese standaarden toe met betrekking tot procesmanagement, productkwaliteit en arbeidsomstandigheden.
Meer informatie over onze fabriek in Bangladesh vind je op www.parasol-energy.com.