Informatie

De zon is een nagenoeg onuitputtelijke bron van duurzame energie. Ook in ons koude kikkerlandje schijnt de zon voldoende om in onze energiebehoeften te voorzien. Of het nu warm of koud is, zonnig of bewolkt: zonne-energie houdt onze huizen warm en onze apparaten draaiende.

TERUGBLIK EN VOORUIT KIJKEN

Meestal is december de maand van het terugkijken op wat er het afgelopen jaar is gebeurt en kijken we meteen vooruit naar het jaar dat komen gaat. De SolarFabriek doet dit meer dan tevreden in januari samen met u. Het artikel is tekort om alle projecten aandacht te geven of alle sociale betrokkenheid te benoemen maar we lichten een aantal hoogtepunten eruit.
lees verder

Samenwerking Woningstichting het Grootslag en de SolarFabriek bereikt Wervershoof

In Augustus zijn we van start gegaan in de wijk Olympiaweg, Darwinstraat, Burg. Raatlaan in Wervershoof. De bewoners van de huurwoningen van woningstichting het Grootslag hebben de gelegenheid om te kiezen of en hoeveel zonnepanelen ze op hun dak willen laten plaatsen.
lees verder

Subsidie asbest verlengd!

Als u nog asbest op uw stal of loods hebt, dan hebt u nog negen jaar om dit te laten verwijderen. Vanaf 2024 verbiedt het kabinet namelijk asbestdaken. Als u ook over zonnepanelen nadenkt, dan is het slim om asbest verwijdering en het plaatsen van zonnepanelen te combineren. U kunt hier namelijk tot € 15.000,- voor krijgen.
lees verder

Project Kees Veerstraat Andijk 124 panelen

Vanaf 26 februari gaan we 124 zonnepanelen plaatsen in de Kees Veerstraat in Andijk.
lees verder

Presentaties Dorpshuis 't Centrum Andijk

Presentaties van de SolarFabriek in Dorpshuis Centrum

Met af en toe een waterig zonnetje en enkele narcissen die zich al laten zien, merken we dat het voorjaar er weer aankomt. Meer warmte, meer licht. Dat merken ze bij de SolarFabriek ook.
lees verder

Duurzaam hier = duurzaam daar

De SolarFabriek produceert onder andere haar zonnepanelen in een zelf ontwikkelde zonnepanelen fabriek in Bangladesh. De Bengalese werknemers profiteren van goede arbeidsvoorwaarden. Dat maakt jouw keuze voor de SolarFabriek dubbel duurzaam.
lees verder

Milieubewust en zuinig

Voor niets gaat de zon op. Zonne-energie is dus gratis. De noodzakelijke investering om er gebruik van te maken verdien je ruim binnen de levensduur van het zonnepanelensysteem terug.
lees verder

BTW voordeel voor u als eindgebruiker

Na de uitspraak van de Belastingdienst op 7 november zijn er nogal wat vragen ontstaan, waarop zelfs de belastingdienst niet altijd een antwoord heeft. Recent is er een document verschenen met een handleiding en antwoorden op de meest gestelde vragen.
lees verder

Levensduur en onderhoud

De zonnepanelen van de SolarFabriek leveren gegarandeerd 25 jaar lang zonne-energie. De panelen zijn onderhoudsvrij. Voor de jaarlijkse schoonmaak biedt de SolarFabriek onderhoudscontracten.
lees verder

Maatwerk

Met zonnepanelen bespaar je direct op je energierekening. Je bepaalt zelf hoeveel je investeert. De SolarFabriek levert maatwerk en rekent je de mogelijkheden voor.
lees verder

Technische informatie

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde voor de SolarFabriek. Daarom zijn alle zonnepanelen die uit onze fabriek in Bangladesh komen gecertificeerd door TÜV InterCert.
lees verder

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig om zonnepanelen op mijn dak te (laten) plaatsen? Voor meer van dit soort vragen met daarop een antwoord lees dan verder.
lees verder

Subsidies

Op deze pagina proberen we een actueel overzicht van de beschikbare subsidies weer te geven, voor zowel particulieren als bedrijven.
lees verder

Vraag een advies aan

Door middel van het invullen van uw gegevens hieronder krijgt u vrijblijvend een advies over de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning.
lees verder